Prodat Vila, Tirol, Innsbruck, Rakousko, altro

Prodat - Cod. 42114

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 2000 m²
  • Pocet pokoju: 15
  • Majetkové poměry: Good

Zde jsou specifikace kromě toho, co již máte:

- Postaven v roce 2004 excentrickým, temperamentním umělcem a sochařem
- 2010 druhá přístavba domu- oba domy jsou spojeny jako jeden.
- Moji rodiče to koupili jako lyžařskou dovolenou, ale pak se do toho zamilovali natolik, že tam většinou zůstali.

- Pozemek je 2270 m2
- 1000m2 obytné plochy
- vytápění: plynové, připraveno na geotermální teplo a má v suterénu pec na dřevo.
- Chlazení reaktivací geotermální energie

- 2 garáže plně vybavené veškerým nářadím potřebným k údržbě pozemku

- Velký zahradní park s růžemi, vinnou révou a 2 jídelními terasami s žulovými bloky a rozmístěnými sochaři a uměleckými díly.
- 3 fontány: 1 na příjezdové cestě,
1 uvnitř ve vstupní hale a 1 v koupacím jezírku (přírodní voda s eko systémem, lekníny a přesto plavné bez chemického přetížení).
- Bio Zeleninová a ovocná zahrada něco z toho skryté. Můžete se přikrást na skrytou lavičku za kaplí s knihou a jíst své vlastní bobule přímo z keřů, které vás obklopují.
- Romantická kaple pro modlitbu nebo meditaci oddělená od domu.
Vnější a vnitřní sloupy jsou celé pozlacené, bez rohů (to znamená bez stagnující energie) - úhly 90 stupňů jsou pouze v nové části domu.
Skleněná okna jsou odolná proti rozbití pro přirozenou bezpečnost. Jedná se o dvojité sklo 2 krát 1 cm, okenní stěny od podlahy ke stropu. Okenní stěna obývacího pokoje může být zcela odstraněna pro váš vnitřní / venkovní zážitek v létě.

- V patře je 5 velkých a malých ložnic - každá s vlastní koupelnou, celý italský mramor, krystaly Swarovski a 24k zlato na vodovodních bateriích, stěnách a další detaily - viz obrázky. Všechny pokoje mají přírodní balkon s výhledem na hory.

- V přízemí, jak je popsáno v pdf, je salonek s krbem, jídelna, uvítací hala. Dokončete teplou dřevěnou saunu se sprchou a vanou, malou odpočívárnu nebo trampolínu, lázeňskou místnost, 2 kanceláře, další obývací pokoj s jacuzzi vanou a místnost pro personál s koupelnou. 2 toalety pro hosty plus malé skladovací místnosti. Mramorová podlaha je vyhřívaná, pro příjemný pocit po celý rok.
- Navzdory tomu, že je postavený a plný luxusu, působí šťastným, teplým, lehkým a příjemným dojmem - není strnulý a studený ani těžký a starý.

Špičkové ložní prádlo, plně vybavená kuchyně šéfkuchaře, silné křišťálové sklo a večerní prádlo, ručníky atd. jsou již tam. Je připraven k nastěhování.

Suterén s vysokým stropem je plně vybaven vším, co personál nebo rodina potřebují, aby se mohli starat o každodenní život. Lyžárna, vyhřívání rukavic, místnost na nářadí, prádelna a 7 velkých skladovacích místností, které lze využít jako vinný sklípek nebo dětské jeskyně na hraní.

Toto se nemá zveřejňovat, jen aby bylo sděleno přímo potenciálním kupcům:
celý hlavní dům má stmelený uzavřený tajný suterén, který lze v případě potřeby snadno otevřít a použít.

Rezidence je ideální pro dobrodružství, rychlé přestěhování do idylické země, letní a zimní sídlo nebo kreativní útočiště, svatby v malém soukromém kruhu nebo romantický tajný drahokam nebo dárek pro tchyni, tolik důvodů, proč ji milovat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Buy&Go Real estate
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB