Prodat Třípokojový, Bad Kleinkirchheim, Spittal, Rakousko, strada sankt hoswalder

Prodat - Cod. 29787

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 50 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 2

Bad Kleinkirchheim na dvě (2) km od křižovatky přesně (namísto četnictva), což vede k Sant Oswald. Tato lokalita je skvělá, a to jak pro mír a pro pohodlí (chodit pro životaschopný cestu asi 15 minut dostat se na Santa Caterina Spa); pro ty, kteří mají rádi lyžování, jeden z mnoha lyžařských středisek je o 250 metrů od bytového domu.
Byt se nachází ve druhém patře v záviděníhodné pozici: jih / východ. To zahrnuje velkou terasu se také dobře najíst opalování: měřicí m. 5 pro m. 1.35. Celkově lze říci, že byt je jen m. 33 a skládá se ze vstupní haly, která vede do koupelny (umyvadlo, pračka vše v mobilním námořní překližka), sprcha, ručník ohřívače mohou být také použity ve středních ročních obdobích, protože oni nesou elektrické žárovky termostat. diskrétně obývací pokoj, ale slepí s právním vakuu. pak pokračovat do obývacího pokoje, který zahrnuje kuchyňský kout jak vysoký lednice s mrazákem buněk, sklokeramickou deskou (elektrické) mikrovlnná trouba a dřez v bílé fragranite s nosným povrchem, malým bazénem a normální a myčkou na nádobí. Rohové lavice pro stravování v šesti lidech, mobilní televize s dekodérem Pro zobrazení RAI, Mediaset a digitální zemské; pohodlná rozkládací pohovka, která se extrahuje. Ložnice s manželským lůžkem tvořeny čelo a falešného světla, kde se zjistí, ubytování v rodinném domě shromažďovány 2 + 2 nastavitelné halogenové reflektory, to vše v kartáčované a matný malované jedle, včetně dvou nočních stolků, je skříň se dvěma dveřmi. V pokoji a obývací pokoj / jídelna je vydlážděno s prkny z matného a bělené modřínu. Na patře je slepý pokoj skříň pokoj s lůžkem a dvě velké skříně. V přední části chatě trvají na tom, parkovací stání ve vlastnictví každého bytu pravidelně stohovat a očíslovány. Vstupu do budovy na levé straně vede do místnosti používané jako lyžařské a spouštěcí místnosti. Pak s ohledem na schodiště s pohodlnými kroky všechny lemované s dobrou kobercem a dobrou dřevěné zábradlí. Celý objekt je vytápěn topný olej (centralizovaný kotel byl nahrazen v roce 2010).
Roční poplatky za služby, které by za normálních okolností nesmí překročit €. 900,00 zahrnují elektřinu, teplou a studenou vodu, olej ústřední topení poplatků na výstavbu, odvoz odpadů atd a správce náklady. Jedinečná příležitost !!!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB