Prodat Domek, Murau, Steiermark, Rakousko, Am Hammer 1.

Prodat - Cod. 30566

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 115 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Na pozemku je 1683 m2 a vlastnost má vlastní parkoviště, které je 595 m2. Dům a přístavby, garáže lze nalézt. Poslední rekonstrukce byla v roce 2016. Všechny dveře a okna budovy byly nahrazeny, a přijal zateplování fasád. Po celé zemi Rantenbach stékající proud útulné zázemí pro letní zahrádce u grilu a dokonce i aplikace. 15 NM2 chýše v zahradě, obklopené ovocnými stromy.
Objekt je vytápěn zcela nový radiátor ústředního topení, který zajišťuje 500 l nádrž na ohřev teplé užitkové vody v domě je. To je možné ovládat pomocí vytápění a teplé vody mobilní aplikace nebo webové rozhraní. Kromě šesti pokojů dvě koupelny a samostatné WC se nachází v budově.
Murau Kreischberg lyžařské 6 km, což může být dokonale rovný úsek silnice z domu! Stavba bude zahájena zařízený, vhodný až pro 10 osob mohou být ubytováni.
Dům se nachází ve výborné investici, protože je velmi oblíbené u lyžařů lyžařské oblasti u Murau-Kreischberg, je v současné době provozována rakouské společnosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB